Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsvisan med Staffan...

Skogen är vår älsklings plats!
Vi tackom nu så gärna!
Den kallar sina gäster dit
i mörkret med sin stjärna.
Alla vänner synes där.
Stjärnorna på himmelen
de tänka...

Hastigt ordnas elden till!
Vi tackom nu så gärna!
Innan solen värma vill
en påg och liten tärna.
Allas händer sträckes fram!
Stjärnorna på himmelen
de blänka.

Bästa korven grillad spröd!
Vi tackom nu så gärna!
Så gott vi fått vårt levebröd
för skogs fen om oss värna
Allas ögon tändas upp
Stjärnorna på himmelen
oss länka...






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-27 19:12



Bookmark and Share


  limerick VIP
Härlig ny text till den välkända visan!
2015-07-28

  Lars Hedlin
GILLAS!
2015-07-28

    ej medlem längre
Mycket trevligt verk!
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt