Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falla/Finspång


Fanskap & förtäring - limerick

 

Fans faster förövrigt från Falla
försökte förgäves framkalla
från femårigt fett
(förmodat fastfrätt)
Franz Ferdinands frukostmålfralla




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-27 19:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Raaaah!
2015-08-13

  limerick
Du har tydligen blivit rent allitterat!
2015-07-29

    Dan Myrbeck
Djäkligt
skickligt!
2015-07-28

  catharina.jerbo VIP
Fabulös!
2015-07-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tokrolig!
********
2015-07-27

    Lars J
Bra! :D haha
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP