Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min respekt får du klara dig utan


Med huvudet högt blir luften lätt tunn
Från dina höga hästar
tror du allt du ser är skog

Så, snälla, håll dina fötter på jorden och inte trynet!

Bök och stök är vardag för dig
som att ta en yngre eller två i ett hörn
för att hud visa och samveten trycka

Bit honom
BIT HONOM!

Sötsliskig sak som vissa väl smakar
men nej tack och otack det borde du höra
om du nu hade lyssnat

Nej, hellre hårdkokt än rå
och ägget i pannan är bara presenten
från ännu en höna som har fått nog

Med huvudet högt blir luften lätt tunn
särskilt för en uppblåst
som svävar i det blå

Kalla mig höjdrädd men svaret är nej
Jag ser dig bli mindre och mindre






Övriga genrer av sorgsen
Läst 1007 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-19 18:45



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
mycket bra!
2012-01-22

    smurfelinan
OK...jag finner rätt mycket sarkasm i det hela...riktigt bra text,fast lite långsökt på nåt sätt i vissa rader...
önskar att det va lite mer \"rak på sak\" kanske..
men jag gilllar den rätt mycket ändå,måste säga..definitivt..*ler*
2007-12-02

  frozen_yoghurt
Kul att denna toppentext har uppmärksammats igen :) grattis till stjärnan!
2007-05-27

  Lennart Bång
Gillar verkligen din stil, gripande, tungt med enorm känsla. Just nu känns det som jag ping-pong kommenterar och jag gillar inte det men kunde ändå inte låta bli på denna eftersom den var så sjukt bra. Ska läsa mer, inspirerande stil som sagt.
2007-02-15

    Gondi
Den här dikten gillade jag.
2007-02-05

  ia VIP
Ja jädrans!!!! :)))
så in i bara den bra och helt otroligt bra!!!
Den liksom griper tag o den släpper en inte fast man har liksom läst klart!!!
Det du skriver är så sant!!!!!!
2006-04-19

  frozen_yoghurt
"Med huvudet högt blir luften lätt tunn
särskilt för en uppblåst
som svävar i det blå

Kalla mig höjdrädd men svaret är nej
Jag ser dig bli mindre och mindre"

Klockrent! Det är något lekfullt över den här texten och det uppskattas! Jättebra!

(Vill bara peta lite...stavas hellre ;) )


Varför går det inte att rösta?!
2006-04-19

  frozen_yoghurt
"Med huvudet högt blir luften lätt tunn
särskilt för en uppblåst
som svävar i det blå

Kalla mig höjdrädd men svaret är nej
Jag ser dig bli mindre och mindre"

Klockrent! Det är något lekfullt över den här texten, och det uppskattas! Jättebra!

Vill bara peta lite..stavas "hellre" ;)
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen