Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadsdjungelns klimat



Vatten
Stan är full av vatten
rinner längsmed molnen
och stannar vid mitt hår

Kafkaskylten dränks nu
I syndaflod jag står


Solsken
Strålar mot min nacke
Mörka glasets öga
speglar landets vår

Klack på kullerstenar
halkar där jag går


Vindar
Flyga, fara, falla
låter löven dansa
runtkring mina lår

Strider mot mitt öga
tills den får sin tår


Väder
leker som de ville
lurar oss turister
- samma varje år

Prag, det heter staden
Vädret kallas \"vår\"




Fri vers av Skalet
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-04-19 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet