Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda hästarna

När de vilda hästarna
vilar i månskuggan
speglas stjärnorna i
deras klara ögon
av vattrad sammet

vindilar
mot deras mjuka mular och
en ödla som prasslar i löven
i det torra gräset där
under nattens himlar




Fri vers (Fri form) av Ingela Svenson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-28 16:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant poesi - bildsatt och vattrad av sammet ...
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP