Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felaktig & rättfärdig

Riktningarna hit och dit;
det lyder som spår efter taktpinnens gester

Förvånad skriker jag i en oktav högre än
struphalsad kritiker som lider uti vassen

När jag kritiserar kritiken blir jag oskyldig


Paragrafer på andra sidan spelhögen har kuperat runt,
om vem som vinner människan.
Oläsligt döljer de båda sina minneslappar
i morse-kodad krabbklo


Överdriven som snöfamiljen
är kistlocket över gräsmattan för mig

Livfull på halvstång firas
Döden ned på tvären

Lantflickan korsar köksgolvet som om natten
Kan väcka en till sol

Visst faller det tindrande glitter från överheten?
Saltflingor av muskelspänning kanske...




Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-28 00:40



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jättebra.
2020-03-23

  S.A.I. Steve Lando
underbar skrivelse, skriv mer!
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning