Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I rosens namn


Ordinerade ord - spridda verbalskurar

 

PROFETIA
En dag skall allt
vara förklarat.
Morgonen därpå
kommer vi att inse att det blott var en
av oändligt många Förklaringar.

 

DET HEMLIGA NAMNET
Den som vet
det hemliga namnet
ljuger inte när hen
berättar det för ingen.

 

ETT MED SANNINGEN
Den som har
blivit ett med sanningen
kan inte vara två
med lögnen.

 

TIDSMIGRANTER
Förflutenhetens flyktingar
kommer framtiden att utvisa.
Bara i nuet kan vi vara fria.

SISTA TRANSPORTSTRÄCKAN
Vara död
och utan både kropp och medvetande
är att vara ett med stillheten,
ett med Guds potentialitet.

Men sista sträckan före...
Det är den vi ibland är rädda för,
inte stillheten.

Varför skulle den vara ett problem?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-28 07:28



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Mycket fint & tänkvärt
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP