Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något tips att ge mig...

Det gäller
att variera sig
annars är det ju stor risk
att man går och tröttnar på sig
vad i all sin dar skall man då göra säg...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-28 13:14



Bookmark and Share


  L.byström
Man kan ju vara spontan...sluta planera. :)
2015-07-29

  Lars Hedlin
Yes just precis!
2015-07-29

  Åse Tropp VIP
Positiva märkvärdigheter, fint tycker jag!
2015-07-29

  limerick
Förespråkar nyfikenhet och variation som profylax.
2015-07-28

    Dan Myrbeck
Tur man har två hjärnhalvor,
det ger ju en del variation!
2015-07-28

  Rise Little One
Jag tror också på variation!
2015-07-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tror på omväxling.
2015-07-28

    ej medlem längre
Variation är fundamentalt för sinnet. Annars stannar det och då kan man inte längre särskilja dagarna. Att alltid göra något nytt är gott för hjärnan. Mycket, mycket gott!
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt