Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djungelns lag


Kärlek & Dating

Kärlek och dating är som en byteshandel.

För att en attraktion skall uppstå ska man ha samma värde som motparten, i första hand rent fysiskt.

I andra hand, men inte minst viktigt, är att båda parter har intressen som det går att kommunicera kring. Så enkelt fungerar det!

"Du ska inte tro att du kan få något som du inte kan erbjuda själv!"




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-28 14:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, om det vore så enkelt! Kärlek lever sitt eget liv.
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP