Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigaretter och Zinfandel


Du rör dig vackert
som poetry in motion
över landsvägsgruset.
När du cyklar fram
genom ett regnigt Utö
på jakt efter cigaretter och Zinfandel.

Från Mattssons kök hörs
gitarrbrus och sång.
Dit leder mig min färd i kväll.
Det spritter i hjärtat och benen,
både hos den gamle danskungen och mig.
Så jag parkerar cykeln i stället
hoppar av och ser mig om.

Där ser jag dig komma,
ivrig och leende som en sol,
genom regnet.
Mot mig, och fånga min blick.
Här har jag suttit och väntat,
tills tiden stått still.
På någon som rör sig som du.

Sommarnatt i perfektion.
Vi dansar bort från kaoset
rör oss i samma takt.
Genom röken och ljusen
rör vi oss vackert tilsammans.
Vi dansar mot klippor och hav.

Ikväll ska vi dansa och skratta
i ett lyckligt rus
som om forever börjar nu.
Där mitt i regnet,
på vår älskade sommarö.
Min destination är nådd
din kärlek,
cigaretter och Zinfandel.






Fri vers av Glöden VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-29 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner rytmen och melodin i orden...lyssnar, läser och njuter! Tack.

2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP