Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av sammanhang

Jag har samlat stenar
bär jag dem
runt min nacke

går vilse i tanken

det var längesedan
jag kände doften
av sammanhanget
som en trasmatta
och några illa slitna pinnstolar
skänker människor

av en väggklocka som tickar
om natten

jag rör mig ständigt bort






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-28 17:09



Bookmark and Share


  Nanna X
Gillar kontrasten mellan rubriken och dikten!
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP