Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att se lyckan för den som misst sitt allt....


Leende möten

Sammankomster.
Tvåsamheten i kvinnans hår blomster.

Leende lyckliga kroppar.
Kärlekssurfar på lyckovågarnas toppar.

Mötet av kärlekens tvåsamhet.
Ett sakta karvande i hjärtat här i ensamhet.

Varför Varför den ständigt gnagande frågan.
Cancer ditt helvete men nu är den över plågan.

Var du nu är får vi inget svar på.
Ge mig ett tecken vill bara veta kan jag dig nå...




Bunden vers (Rim) av Thommy J
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-28 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är svårt att se lyckan i bland.
Hos mig är det en evig griskris med upp och nedgångar hela tiden.
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J