Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nonsens


Efter en pizza och två öl.

grönskan kläcker även sniglar i mitt trädgårdsland
slänger upp dem i luften gör jag.

grönskan söver barn i trädets krona
stryker katten över ryggen gör jag.

mannen letar efter Bellman i faksimil
jag håller för öronen.

mannen hittar en flaska lim och muttrar
jag ser regnets släktingar kika över axeln.

katten sträcker ut på soffan i hela sin längd
jag halkar i min egen skugga.

katten tycker kattkulorna suger, stirrar mot skafferidörren
jag saknar det hon vill ha.

löven spricker inte ut i kväll
jag är svullen som en nyäten huggorm.

löven talar ut om sina behov
jag sjunger baby you can drive my car.





Fri vers (Fri form) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-28 21:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Underbar text, så befriande och ljuvligt unik bubblar som glad kolsyra, det kan knappast vara nonsens!
2015-08-01

  Sommarina VIP
Härlig text. Levande bilder av det du skriver
2015-07-30

  Lars Hedlin
Så bra du skapar dina ord i denna text full av liv! :)
2015-07-29

    ej medlem längre
Nej detta är inte nonsens. Det är sköna, fria fragment. Något jag alltid förespråkar och älskar.
2015-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Du målar bra med dina ord!
Gillar dina bilder.
2015-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En målad bild av vardagsdag är inte nonsens, när din penna målar.
2015-07-29

  Stefan Albrektsson
Nåja, inte bara nonsens - här finns ju ändå någon slags ordning i nonsensen, och dessutom massa spännande bilder. Favoriten är den andra kattstrofen!! Beep-beep-beep-beep, YEAH!
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP