Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honung

Jag är honung utan burk
jag är honung
jag är en bisvärm om sommaren
jag är söt så söt

jag ska sticka dig stick stick
det här är min äng
jag ska samla dig det här är min säng

du stänger in mig i en burk
du ställer mig längst in i mörkret
du tycker jag är för mycket
du dricker kaffe istället

svärmen surrar skriver
satans himmelsverser
blommar ut under locket
inget kan stoppa samlade blommors röst







Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-07 17:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
Fantastiskt avslut.
2015-08-08

  Nanna X
Slutraden är suverän!
2015-08-08

  Den lilla tänkande
Nalle puh dök upp i huvudet. :) söt dikt
2015-08-07

  Johan Strömstedt
En befriande text, locket bara ploppade upp och av.
2015-08-07

    ej medlem längre
Åh vilken underbar smakfull diktpärla
2015-08-07

  i af apa
ja jävlar! vilket stick...!
2015-08-07

  Lars Hedlin
Gillar din text!
2015-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP