Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Psykiatrin skickar man sina ohanterligheter

 

Till Psykiatrin skickar man sina ohanterligheter. VI har inte gjort något så att hon blev sån här. Det är bestämt något biokemiskt problem och det finns ju Mediciner. Och hon går och går i korridorerna på avdelningen, månad efter månad. Vi har inte GJORT något! Hon bara blev så här konstig. Oss är det inget fel på. Skyll inte på OSS. Samhället måste ta sitt ansvar. Nu måste du skärpa dej gumman, säjer vi strängt, men hon är i sin egen värld, hon har alltid varit i sin egen värld. Varför hjälper inte terapin? Skulle hon behöva gå oftare? Jag, hennes mamma, kan inte sova om nätterna. Ska jag bli tokig också? Varför har Psykiatrin så skrala resurser? Är inte Människorna det värdefullaste i Samhället?? Nej fy FAN.... jag ska ta några sobril och en flaska vin och lyssna på Elvis Presley.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-29 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP