Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodin är väl känd av alla...


Jag glömma, aldrig mer!

I går jag glömde något som
jag aldrig glömt förut
jag glömde stänga dörren min
vaknar i det akut...

Det glömda stod helt öppet vitt
men jag var ännu kvar
jag trodde inte ögat mitt
att jag i sängen var...

För huset skulle städas ju
och allt skräp skulle bort
det skulle röjas fullt ut nu
men kvar var just min sort!

I trappan hörs det folk som drar
och skräpet nedåt tar
jag ligger bakom dörr nu stängd
känner mig alls ej trängd!

I kväll jag inte glömmer då
att dörren väl slå till
jag hörde männen säga så:
-Han missa nå´n vår Bill...






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-29 15:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skoj :)
2015-07-30

    ej medlem längre
Kul grej du hittat på! :)

2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt