Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja tänk om...

L juvligt det blir i själen min
A lla är med, alla passar in
G ott, just som vi är
E nkelt utan besvär
T änk! I tillvaron vår, vilket spinn!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-29 17:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på ungdomsidrotten, där jag tror kraven ökat så en del inte får vara med.
2015-07-30

  Lars Hedlin
Närhet och gemenskap!
2015-07-30

    ej medlem längre
Gemenskap och samarbete! Fint!
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt