Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja sin väg

 

Ramlade in i en film

som jag inte tänkt spela 

 

Satt fast i duken

och blev dirigerad

Rollerna  många

och ingen var jag

 

Idag sitter jag i publiken

med  egna tankar

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-29 22:20



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Stark text som gör att man själv börjar fundera..
2015-08-04

    ej medlem längre
Har du eller har du inte rollen som den som spelar dig själv så är det så så
2015-07-30

  Åsa Njunjes
Kändes som en metamorfos från ofri till mera fritt.
2015-07-30

  Valter Örn VIP
På något sätt kommer jag att tänka på "Ica-Stig" och hans livsväg som han berättade om i programmet "Sommar".
2015-07-30

    ej medlem längre
Mycket bra!
2015-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Läser och begrundar, väcker tankar och känslor.
"Idag sitter jag i publiken
med egna tankar"
2015-07-30

  petter rost
Oj vilken stark bild av en konstig tvåsamhet jag känner igen – den där jag plötsligt kan få syn på mej själv men ingen kommunikation "mig emellan" är möjlig. Det är en ruskig upplevelse men din dikt är väldigt vacker.
2015-07-29

  träsnidaren
Häftigt skrivet!
Väcker tankar.

2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP