Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs någon gång kring 1998. Innan jag ägde en dator. Handlar om det psykologiska fenomenet dissociation


Dissociation

Det är fullt av folk omkring mig
Jag skriker, SKRIKER
Med det är ingen som hör

Jag springer fram till folk
Tar på dem
Slår på dem
Men det är ingen som känner

Det känns som man ser livet på en tv
Man får vara ser vad som händer
Man får inte vara med




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N