Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exhibitionisten i oss

Det ligger en liten exhibitionist i oss alla.

En man framhäver sin manlighet

med sina magrutor

skägg eller mustasch

ett armbandsur eller

vassa sportkläder

En kvinna har oanade möjligheter

att på alla sätt

vässa sin kvinnlighet

fast de oftast är

fantastiskt vackra i sig




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 11:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En värmande text till kvinnan!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP