Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en eterisk materia

Ibland har livet sprungit förbi mig

Det har sprungit så fort

att jag inte ens hunnit förnimma

när det sprang ifrån mig

för det lämnade ingen rök efter sig

Livet är en eterisk materia

Det är så lättflyktigt

Det är för många formler

som ska hanteras

För många för en enkel

människohjärna

 

Det går inte att hantera i provrör och retorter

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 11:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stilla begrundan
över tillvarons
"Sammelsurium"
fint skaldat!
:)
2015-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om livets snabba resa. Tänk om man kunde hänga sig kvar i klockans visare och stoppa tiden.
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP