Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre luftkonditionering ej finns!

Naturens krafter är alltid på gång
alltid de gillar läget
aldrig för dem är porten för trång
de bara jobbar på träget!

De blommar upp och fyller på och ut
och får till allt i skogen så skönt
så folk säger, dit far vi absolut
att vila ut där lyser ju bara grönt!

Och folk trampar in, mår gott och trivs
och andas in skogsluft och ser
att sen livet bättre drivs
det är precis vad som med dem sker!

Lungan är fylld inte av vanlig stadsluft nu
men av syre, fritt från stoff och damm
och det har renats i träden, gratis du!
Vad skall vi då göra då? KLÄMMA FRAM
ETT STORT TACK från var Herre och Madame!




















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 12:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
JA!
2015-07-30

  lodjuret/seglare VIP
Naturen den tappra o sköna
samman med pennan du böna
jobbar på och väcker sån lust
liksom dricka skummande must
älska livets berättande skröna

2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt