Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppet naket och ärligt, har idag stängt dörren och gått vidare med mitt liv


De du älskar

 

när de du älskar
din familj


Det självklara
som ska stå dig närmast


försöker slå in vettet i dig
händerna
ord


de säger för att du inte lyssnar och lär


de skäms


för vad du är
att du existerar
är så fel så

att du aldrig lär dig


de skäms





Skulle du ha stängt dörren gått för länge sen






Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-30 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N