Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnar denna en medmänniska som gör otroligt mycket för barn som lämnats bort till ett barnhem i Thailand, https://www.facebook.com/visombryoss?fref=ts&hc_location=ufi, min vän Bente Wikman.


En Ängels hand

En Ängels hand
rör det ingen annan ser
rör det ingen annan vill röra

En Ängels hand
når de bortglömda
håller den som behöver tröst

En Ängel som vågar finnas till
om så bara för att mildra ensamhet

En Ängel som ger kärlek
till de som lever utan kärlek
ger dem kläder
ger dem av sig själv

En Ängel
En Medmänniska
Så underbar och omtänksam
som en riktigt fin vän bara kan vara.




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-30 18:16



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Underbar, hoppfull innerligt vackert
2015-09-06

  Åsa Njunjes
Berörde i sin ton och berättelse om äkta "god vilja". Fin!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP