Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp


Havsranden ligger som ett streck

Bäddar varsamt ner solen

Du pekar

Frågar om jag varit där

Din hand

Jag vågar tro

längre än mina ögon räcker



©R Werner




Fri vers av R Werner
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-30 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner