Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara hoppas det blev rätt...

Hon på bar åt med sin amour
en världsvan och så välkänd spanjor
servitris hon sa
ska biff medium va´
nej, hon var hungrig, vill ha en: STOR!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-30 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt