Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske för alltid

Du är känslan när man lyssnat på musik
Och den har tagit slut
Du är ögonblicket man förstår att det är tyst
Utan att veta hur länge
Du är stunden då man blinkar
Och trycker på play igen




Fri vers av Hecate VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-30 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP