Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I korta drag

Nattens fäste är pusslet
Himlavalvets stjärnor
Vårt öde skrivs...

Inom mig skakar en lavin
Du och jag är snart en ruin




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-31 02:59



Bookmark and Share


  Anguis
Nej, låt den vara, men skippa kommatecken i första raden.
2015-10-16

  lodjuret/seglare VIP
Skulle ha föredragit
'Du och jag snart ruin'
i sist raden. Annars helt ok.
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP