Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åns krusningar

Stilla flyter Mölndalsån

vattetytan innehåller endast fåtal mjuka krusningar

 

på andra sidan står gravarna

med sina stenar stolt resta över de döda

 

jag hör vattnet skvalpa

blundar och känner lugnet komma

 

innan jag spatserar vidare

upp på bron

och över motorvägens brus

 

mjukt skall jag leva dagen




Fri vers av Cris
Läst 409 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-31 09:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Rogivande ord
2016-03-05

  Jessica Ebbesson
Rogivande och vackert! Göteborg är vackert!
2015-08-02

    ej medlem längre
En behaglig paus bland alla kontraster.
2015-07-31

  Ronny Berk
naturlyrik med mänsklig anknytning
2015-07-31

  Ronny Berk
naturlyrik med mänsklig anknytning
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris