Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törsten

Det är själens törst som driver mina segel
Inte vinden i sig
Det är drömmen som lägger trotsande hav till spegel
Inom mig

Det är törsten av din närhet som sänker min gard
Inte oförsiktigheten i sig
Det är försonlighetens dyning som smeker skrov i kvällsvard
Inom mig

©R Werner




Bunden vers (Rim) av R Werner
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-31 09:46



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Mycket fin dikt och fint framfört

tycker om!
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner