Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kovan kommer, kovan...

Sen riksdagsmän vård fått prova
ligga på dess sängar så grova
blivit bort glömd så
ingen potta tömd då
sen dess vården lovats större kova




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-31 13:02



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej**
Så SANT SÅ*
det händer Hela Tiden*
INGEN HJÄLP ATT FÅ**KRAM'
2015-08-02

    Dan Myrbeck
Bra brandfackla! Ja, dom tjänar ju bra - det hörs ju på ordet:

Rik-sdagsmän

2015-07-31

  Lars Hedlin
Jepp hepp!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt