Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland

ibland så

längtar jag efter människor
då pressar jag händerna
hårt mot öronen
kniper med ögonen
och drar tre djupa andetag

under tiden det går över




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-31 14:06



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bilden passar väldigt bra till dikten!
2015-07-31

  Ronny Berk
diktarjagets längtan väl återgiven - detta i form av god poesi !
2015-07-31

  Nanna X
Känner igen mig. Kram!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP