Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor

- Kvinnor gillar min stång och mina kulor.

- Det är härligt när sexlivet är lyckat.

- Sexlivet? Jag pratar om min vaniljglass.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 571 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2017-02-23 17:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Finemang! :)
2017-03-05

  anits VIP
Här gav du mig ett gott skratt, fyndigt skaldat!
2017-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Så blir det gärna när man talar olika språk...eller beror det kanske på vad man ofta har i tankarna...kul...
2017-02-27

    Lena Söderkvist VIP
Hihihi!
2017-02-26

  Ingrid Trolle
Tack för skratt!
2017-02-25

  lila fjäderblomman VIP
Man får tro vad man vill.. haha-kul
2017-02-25

    ej medlem längre
Hahaha!! Superbra skrivet.
2017-02-24

    ej medlem längre
Jag misstänker att du är bland buskarna
Där du skriver på en buskis?
2017-02-24

    ej medlem längre
Skämtsam fräckis
2017-02-24

  Per Drysén
Ordklyveri med lyckat skratt
2017-02-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med glasskula
som tänkt skänk
det strula när det kom
upp om annan "bula"...
2017-02-24

  Anya VIP
Jaa lätt att missuppfatta....hahahaha
2017-02-24

    ej medlem längre
Orden betyder inte alltid det man tror...
2017-02-24

  Fem hjärtan VIP
Oj då.. Mina tankar hamnade lite på villospår. :-))
2017-02-24

  Gunnel Eriksson VIP
Man hör det man vill höra.
2017-02-24

  soligajag_1 VIP
Hahhaha, , härligt att man kan få orden att "leka som man vill" , smaskens och gott!!
2017-02-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Javisst har också jag tyckt att det är sexigt att se brudarna (de mognare) stå och slicka på sin vaniljglass - och jo tycker nog det fortfarande om sommaren på strandpromenaderna i H:ki !
2017-02-23

  Maria Sundelin VIP
Fantasin flödar här ser jag
2017-02-23

  Blått Norrsken VIP
Hahaha ! Du är en uppfinnare av set humoristiska. Bravo !!!
2017-02-23

  överlevaren VIP
Smaken är olika!
2017-02-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland kan man missuppfatta saker och ting:)
2017-02-23

  walborg
haha så Du spelar på fantasierna hos läsarna
2017-02-23

  ULJO
Man kan skriva på olika sätt för att nå dit man vill. Bravo.
2017-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Oops!
2017-02-23

  M.Eta
Aj, aj,aj röd ridå! Kul!
2017-02-23

    ej medlem längre
Haha, ja så kan det bli när man är otydlig!
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck