Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen! Lika för lika!

En tös fångas av polis van Gogh!
Det hon säger läggs upp på hans logg!
Då svarar hon ju:
-Som du tar på mig nu!
Det mailas direkt in till min: BLOGG!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-31 18:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Van Gogh gjorde en tavla!
2015-08-04

  Lars Hedlin
Just så
2015-08-01

  Daniela I
Fint och roligt!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt