Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumskallar

Det finns yngre personer

som benämner äldre

Gråskallar.

De förstår inte

att de på så sätt

präglat en benämning

på sig själva;

nämligen Dumskallar.

I deras begreppsvärld

finns inte en föreställning

om att de själva en dag

får gråa hår.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-31 21:50



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Så sant.
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP