Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRITTFALL I ...

Att klaga över ödet
Att tänka negativt
Att styras mot mardrömmen
Att svika sig själv
Är.. en utfall
Men..
Att skaka om livets o-snällhet
Att klara av leva vidare
Att känna av glädjen
Att finna sig i en vacker dröm
är..ett..
FRITTFALL i trygghetens famn




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 389 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-08-01 09:52



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-07

  Ingrid Trolle
Sant och fint skaldat
Starkt att styra sitt
liv till Frittfall i trygghetens famn
2015-12-01

  aol
En sann dikt att läsa och verkligen ta till sej
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan