Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderkvarn

Gräset går i vågor, av luftens lugna drag
Spindlarna går i motvind, på en vacker dag
Hunden hoppar gott efter en fjäril
Vi ligger i gräset du och jag

Känna sig trygg och varm, är allt du önskat dig
Håret följer vågen i gräsets långa drag
Vi ligger under en väderkvarn
Vågorna slår mot en sten

Raukarna dom lockar, till dumhet och äventyr
Vinden från en våg, blåser i vårat hår
Moder jord har skapat detta rike
Av sand, jord och sol

Sommaren
Du tog den ifrån mig
Sommaren, sommaren

Vi hade det för bra, den sommaren du och jag
Vi log, vi nästan dog av allt som hände denna dag
Jag var på snudd för givmild med min kärlek
Som du tog den sommaren




Prosa av Volter Hagman
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-01 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Volter Hagman
Volter Hagman