Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärligt ögonblick

Skymningsljusets pasteller
visade upp sitt mästerverk
fågelvingar svävade mitt i
detta konstnärliga ögonblick
skyndade att ta evighetsbilder
min själ flög med fåglarna
en kort liten stund innan
ljuset släckte ner för natten




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-01 11:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön bild.
2015-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Vi är ju som flyttfåglar, som det heter i sången.
2015-08-01

  Ronny Berk
ögonblick, att väl bevara, ja !
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP