Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knulla


Bakifrån

Tar ett stadigt
grepp om
min  stenhårda
kuk

trycker till
 
låter den 
omfamnas
av hennes
varma ljuva
sköte

stöter till

stöter
snabbare
hårdare

pausar

kör igen


hela mig
exploderar

inuti 

hon.





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-01 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP