Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sexuell samvaro.


Det perfekta samlaget - The perfect fuck

En perfekt
doft
av kön

blandar sig
med 
häftiga
andetag

stön

syrebrist

svett

och 

explosioner.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 857 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-08-01 12:02



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Kan det sägas bättre?
2020-02-25

  Nina Nightwish
Wow! Perfekt text i sin korthet :)
2019-02-03

  DominiQueen
Bokmärks! Tack :-)
2015-08-31

  DominiQueen
Så Sant. Så Skönt.
Superbt Sssssvung *Hjärta*
2015-08-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
Perfekt!
2015-08-30

  Rise Little One
No more, no less! Helt perfekt!
2015-08-08

  soligajag_1 VIP
Du har fångat passionen!!
2015-08-05

  träsnidaren
Wow!!
Vilken erotisk text.
Underbart fångat.
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP