Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart pensionär


Med ålderns rätt



Nu sätter jag mig
på långsamhetens axlar

med utsikt över
nuets trädgård

Beviljad av mina år




Fri vers av bittemi VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-08-09 21:28



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart skriftat om livet/ kram
2015-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Att kunna se fram mot denna tid med tillförsikt känns bra...fint skrivet...
2015-08-12

  aol
Så fint grep tag i hjärtat,
2015-08-11

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-08-11

  Respons VIP
en bild av harmoni med ett nyskapande språk!
2015-08-11

    ej medlem längre
Så fint formulerat om denna mognadstid.
2015-08-10

    Dan Myrbeck
Mycket klokt! Men det är också viktigt att inte vänta med att göra det man vill.
2015-08-10

  Lars Hedlin
Mycket bra vännen!
2015-08-10

    ej medlem längre
Helt underbara rader och
så finurligt skriva. Gläds med dig ...
2015-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra du beskriver din kommande tid som arbetsfri.
2015-08-10

  Marita Ohlquist VIP
Välkommen till klubben, det är en härlig tid!
2015-08-10

    Lena Söderkvist VIP
Lätt att förstå. Gläds med dig!
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP