Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sidan om VIet



Svider, dina ord likt hullingar
under min hud
rakbladstunga klyver, min osäkra vilja

Jag är, vad hetta är för törst
i dina ögon
möglet som lindar, de käraste utav fingrar
är klangen i min röst - i dina öron

Och min vilja att viska tätt intill
dör i väntan på gryning
när din blick river upp stora hål
i min omkullvälta kind

Och natten vinner i vår egen vågskål








Fri vers av Baystream
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-01 18:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Skrämmande läsning ... bra ordat/kram
2015-08-11

  Blomma-Stjärna VIP
sårigt - svårt - vad håller ihop här? - läser och begrundar (mina egna relationer) --- bra diktat!
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream