Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prickighet

Plötsligt
som i en nervryckning
började dina vingar att flaxa
Panikartat 
för att greppa ett liv

Din svärta stänkte
som sommarregn
och min själ blev prickig
av svarta pärlor
 
Där ekar kvidandet
En röst kvävd av gråt
Genom ett omöblerat rum




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-08-02 21:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
sharp!
2015-08-02

  Hestia VIP
Gillar!!
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP