Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrofberedskap

jag lever i ständig katastrofberedskap
vill ha garantier

det är:

knäskydd
fallskärm
brandvarnare
flytväst
stormlinor
säkerhetsdörr
hängslen och livrem

jag letar efter nödutgångar
granskar det finstilta
håller distansen
kalkylerar risker

desperat ringer jag Folksam
men ingen kan erbjuda
en försäkring mot
besvikelser




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 657 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-08-05 11:27



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Ah stark igenkännelse - gillar metaforen i helhet :)
2018-07-10

  Engel
Då är vi två...
2017-01-17

  blått nagellack
åh, vad fint! och sant.
2015-11-17

  Tino
Tydligt och igenkännande.
Bra grejer helt enkelt!
2015-10-31

    snöö
Känner igen mig så väl, tyvärr. Fint och fyndigt formulerat. En text som jag gillar!
2015-08-10

  Peter G VIP
en text som bringar ett stort leende på mina läppar när jag kommer till sista raden!

Mycket bra!
2015-08-05

  cilax VIP
gillar denna
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker