Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland stannar tiden...

Ibland hejdar sig tiden
man stannar sitter fast.
fångad i sitt eget mönster
sett från eget fönster.

Stegen att möta något nytt
för att istället då man bara
flytt.....och att våga.....
göra något nytt....

Att vinden får blåsa nytt liv
så att det blir medvind i mina
kliv....att bara åka.......
i vindens fart....

När stegen fått fart då börjar
något nytt.....
och det gamla blir bytt....

Tacksam för varje ny dag
då man på jorden får vara
kvar.
Det finns en som håller i alla svar
och som följer varje steg som tas..

Idag en ny dag som tacksamt låter sig
mötas......Våga ta nya steg.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-03 11:11



Bookmark and Share


  aol
Vackert bra att våga ta ett steg utan att falla,
2015-08-06

  Lars Hedlin
Just så mycket bra :)
2015-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
"Våga ta nya steg"
Har man tagit det första så går det lättare sen.
2015-08-03

    ej medlem längre
Jag vet att det finns en som vet att ta dessa kliv över alla andra är som att se sig om i livets alla skepnader. Som är att vara den man är.
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP