Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte blev

Tänk så många romantiska möten

mellan man och kvinna

som hade kunnat bli

en livslång lycka

men som på grund av

tusen olika orsaker

inte fullföljts

och utvecklats vidare




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-03 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP