Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt sig själv skola!

Jag har lärt mycket
av alla mina misstag
så nu gör jag fler!




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-03 22:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra blandning av skoj och allvar, visst lär vi oss av våra misstag!
2015-08-04

    ej medlem längre
jag har gjort också men har en man som nu säger att jag skall skriva en vers som han vill se om jag kan det. Så nu så skriv du med och säg mig ditt namn som jag vet är så vackert så.
2015-08-04

  Lars Hedlin
JA så är det ...kommer man alltid göra och alla gör det!
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt