Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få mig att skrika

Min ryggtavla mot dig
ena handen på min höft
andra i ett hårt grepp om mitt hår
som du drar bakåt, mot dig

Med din beröring beordrar du mig
att lägga mig på rygg
och du placerar din hand kring min hals
och trycker
men aldrig så hårt att jag blir rädd (för dig, mig, oss)
rysningar sköljer över min kropp

Nu när jag haft dig
kan jag inte ha någon annan så som jag
kunnat ha någon förut
inte efter dig

För även fast vi hade inget
så hade vi mycket mer än det jag haft
med de jag hade något med




Fri vers av artaug
Läst 800 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-08-04 00:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull o bra
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug