Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev

Ok.
Jag ska skriva från hjärtat
eller själen kanske vi ska kalla det
om den finns kvar?
Mörkret är min vapendragare
men vi befinner oss i kallt krig
Jag ligger här i skyttegraven
där hjärnan har gått i sank
Jag såg era missbruk och självmordsplaner
Jag matade era svältande barn
och höll deras händer om natten
Jag balanserade världen i min hand
Tyngden och mörkret och livet
Nu efteråt är jag så liten att ni knappast
ser mig någonstans
Jag är inlåst här i graven
Psykisk ohälsa, var det någon som viskade
NEJ
Jag är den som sprängde sig själv för sitt land
och där sedan köttslamsorna blev uppätna
av mina egna
Det är för i helvete inte mitt fel att jag ligger här
och skakar

Bara ni kan få mig att försätta gå
Ge mig ett alternativ så lovar jag







Fri vers av Glömskan VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-08-04 02:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett stor sår kan blöda så

Kämpa på!
2017-10-02

  SatansSon VIP
psykisk ohälsa undrar jag med vad det är. har inte alla och envar psykisk ohälsa:.
2016-02-21

  cilax VIP
wow! det är starkt. Jag vill inte tolka för mycket. Gillar mycket den återhållna desperationen över läget
2015-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP