Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jägare

På stenåldern var vi jägare och fiskare

för att skaffa oss föda

Nu har vi blivit förslavade

i våra arbeten

och istället blivit

prisjägare

när vi ska skaffa oss föda




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-04 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP